Les recettes de Chef toi-même

Répertoire de recettes du blog Chef toi-même

Œufs soubressade

oeuf-soubressade

Un peu d’Espagne très catalane pour des tapas flamboyantes.
Émietter la soubressade (se trouve chez un bon charcutier traiteur) dans une poêle chaude. Après deux minutes de cuisson casser un oeuf frais. Cuir l’œuf sur le plat.

C’est prêt.

Advertisements

One comment on “Œufs soubressade

  1. Pingback: Mais qu’est-ce que c’est ? | Chef toi-même

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on July 22, 2014 by in Entrée, Plat and tagged , , , , .
%d bloggers like this: